Oglinda Magica Romania

Inchiriaza Oglinda Magica si da tonul la distractiei

Despre Noi

Despre Oglinda Magica

Oglinda Magica este prima cabina foto tip oglinda din Romania activand in acest domeniu din anul 2015.

Suntem direct producatori iar atat cabinele noastre foto cat si platformele 360 Video Booth sunt produse de noi in Romania, astfel, venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune oferte de inchiriere si asiguram suport tehnic pe durata intregului eveniment.

Nu rata sansa sa fii printre primii care beneficiaza de ultima tendinta in materie de evenimente. Un look modern care ii va impresiona cu siguranta pe invitatii tai.

Fiti in ton cu ultimele noutati! Uploadati pozele in timp real pe retelele sociale sau beneficiati de optiunile GIF Booth, 360 Video Booth, Mosaic Wall si Decoruri Baloane.

Produse

Produsele noastre

Oglinda Magica

Oglinda Magica captureaza cele mai frumoase amintiri si le printeaza pe loc pentru fiecare invitat. Folosim hartie si printere profesionale, astfel ca pozele nu se vor decolora in timp. Oferim doar pachete complete ce includ poze nelimitate cu magneti, carte de amintiri, operator, decoruri si accesorii.

*Tarife de la 250 euro

360 Video Booth

Platforma rotativa 360 Video Booth creeaza videoclipuri la 360 grade cu efecte boomerang, slow motion, fast forward si reverse, cu muzica aleasa de tine ruland pe fundalul clipului, dar si grafica personalizata. Aceste videoclipuri se descarca instant pe telefon si pot fi incarcate direct pe retelele de socializare.

*Tarife de la 250 euro

Mosaic Wall

Mosaic Wall este un serviciu unic pe piata din Romania. Putem crea un tablou format din sute de mici imagini care, unite, creeaza poza dumneavoastra sau logo-ul companiei. Taboul final poate avea orice dimensiune incepand de la 1x1m pana la 10×10 metri.

*Tarife de la 350 euro

Decoruri cu Baloane

Inchiriaza acum un decor superb cu baloane alaturi de Oglinda Magica. Poti alege intre panoul Champagne, Gold Marble, Pink Marble sau putem printa orice imagine se potriveste evenimentului tau! Panourile se personalizeaza cu numele vostru iar culoarea baloanelor o alegem in functie de tematica evenimentului. Folosim doar baloane dublate pentru aspect premium si de durata.

*Tarife de la tarife de la 200 euro

Castelul Magic Gonflabil

Ideal pentru un cei mici dar poate fi distractiv si pentru cei mari, Castelul Magic va asigura un colt de animatie magic pentru evenimentul tau. Cu dimensiuni generoase si piscina cu bile in fata, reteta succesului este garantata, mai ales ca acesta poate fi decorat cu baloane.

*Tarif de la 200 euro

Ce ne recomanda

Cea mai mare experienta de pe piata activand din anul 2015.

Suport tehnic pe perioada evenimentului.

Pachete complete fara costuri ascunse.

Carte de amintiri in toate pachetele noastre.

Echipamente profesionionale pentru o calitate exceptionala.

Peste 500 recenzii de 5 stele pe pagina noastra de Facebook.

Testimoniale

Partenerii nostri

Oglinda Magica Italia - Roma

Specchio Magico ROMA

Qatar

Magic Mirror Qatar

Arad

Oglinda Magica Arad West

Suceva

Oglinda Magica Suceava

Galati

Oglinda Magica Galati

Brasov

Oglinda Magica Brasov

Petrosani

Oglinda Magica Valea Jiului

Oradea

Oglinda Magica Oradea

Aparitii media

Antena 3

Antena 3

Prezentarea business-ului Oglinda Magica: inceputuri, sarguinta, dificultati, dezvoltare si implicare. Reportaj in cadrul emisiunii Income – Antena 3 care descrie in totalitate ceea ce inseamna perceptia noastra a unui eveniment reusit.

Prima TV

Prima TV

Standul Oglinda Magica Romania din cadrul Mariage Fest este intotdeauna o atractie atat pentru miri, cat si pentru reporteri, intrucat oferim servicii complete in materie de cabine foto tip Oglinda Magica, platforme 360 Videobooth dar si decoruri personalizate cu baloane.

Focus TV 

Focus TV 

Aparitie la Prima TV pentru lansarea platformei 360 Videobooth in cadrul targului de nunti Mariage Fest unde experienta s-a dovedit a fi una memorabila pentru toti participantii, lasand uimire si zambete pe chipurile acestora.

Digi24

Digi24

Potrivit reportajului Digi24 din cadrul targului de nunti din cadrul Palatului Parlamentului, Oglinda Magica este noua vedeta a unei nunti, ce aduce un plus de amuzament in cadrul invitatilor, dar poate sa inlocuiasca si clasicele marturii.

Antena Stars 

Antena Stars 

Sarbatorim frumoasa zi de 8 Martie in cadrul emisiunii Antena Stars unde toti invitatii au ramas cu o amintire fotografica ce nu se deterioreaza in timp, avand in vederea calitatea fotografiei printate.

Teo Show

Teo Show

Aparitie TV in cadrul Teo Show – Kanal D, unde am fost invitati sa sarbatorim impreuna cu vedete autohtone ziua de nastere surpriza a doamnei Teo Trandafir, semn ca un plus de amuzament prin intermediul platofrmei 360 este un must-have al petrecerilor reusite.

Esti gata sa incepi?

Acord

6 + 4 =