Oglinda Magica Romania

Achizitioneaza Oglinda Magica si 360 Video Booth

Despre Noi

Despre Oglinda Magica

Oglinda Magica Romania este primul producator de cabine foto tip Oglinda Magica din Romania activand in domeniu din anul 2015. Echipa noastra tine ritmul cu tehnologia si am lansat productia de platforme 360 VideoBooth inca din anul 2021. Venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune oferte de achizitie pentru ambele servicii.

Produse

Produsele noastre

Oglinda Magica Negru Mat

Oglinda Magica model Negru Mat este un model clasic ce se preteaza perfect la orice eveniment. Oferim pachete complete cu Oglinzi de indestructibile cu touch screen,  laptop i5, SSD si licente profesionale. Includem printere DNP RX1, blitz Elinchrom si camere foto DSLR Canon si Nikon.

Tariful poate scadea daca furnizati o parte din echipamente.

PRET: de la 4600€ 

Oglinda Magica Alb Perlat

Oglinda Magica model Alb Perlat este un model nou ce iese in evidenta mereu si aduce un aer elegant evenimentului tau. Oferim pachete complete cu Oglinzi de indestructibile cu touch screen, laptop i5, SSD si licente profesionale. Includem printere DNP RX1, blitz Elinchrom si camere foto DSLR Canon si Nikon.

Tariful poate scadea daca furnizati o parte din echipamente.

Pret: de la 4700€

Platforma Video 360 Video Booth

Platforma octagonala 360 Video Booth este modelul lansat in 2021 si vine in completarea Oglinzii Magice pentru un plus de dinamica adus evenimentului tau. Folosim GoPro 11 cu soft Profesional pe viata ce permite efecte de Slow Motion, Boomerang, Reverse, Audio Overlay si Grafica Personalizata. Videoclipurile se pot descarca instant fara acces la intenet. Platformele sunt octagonale pentru un plus de rezistenta. Suporta o greutate de pana la 500+ kg.

Tariful poate scadea daca furnizati o parte din echipamente.

Pret: de la 2600€

Oglinda Magica Utilizate

Venim in intampinarea celor care doresc o cabina foto Oglinda Magica la un pret mai accesibil cu o oferta de nerefuzat.
Comercializam si Oglinzi Magice cu uzura minima, verificate de noi, avand garantie si fiind in stare perfecta de functionare.
Daca vrei sa vinzi o astfel de Oglinda Magica sau doresti sa achizitionezi una, contacteaza-ne pentru a verifica stocul curent.

Ce ne recomanda

Cea mai mare experienta de pe piata activand din anul 2015.

Suport tehnic, garantie, materiale promovare.

Pachete complete fara costuri ascunse.

Va ajutam cu recomandari pentru primele evenimente pentru un start usor in acest domeniu.

Echipamente premium Canon/Nikon, Samsung/Lg, DNP RX1HS, laptop i5, Elinchrom.

Peste 500 recenzii de 5 stele pe pagina noastra de Facebook.

Testimoniale

Partenerii nostri

Oglinda Magica Italia - Roma

Specchio Magico ROMA

Qatar

Magic Mirror Qatar

Arad

Oglinda Magica Arad West

Suceva

Oglinda Magica Suceava

Galati

Oglinda Magica Galati

Brasov

Oglinda Magica Brasov

Petrosani

Oglinda Magica Valea Jiului

Oradea

Oglinda Magica Oradea

Aparitii media

Antena 3

Antena 3

Prezentarea business-ului Oglinda Magica: inceputuri, sarguinta, dificultati, dezvoltare si implicare. Reportaj in cadrul emisiunii Income – Antena 3 care descrie in totalitate ceea ce inseamna perceptia noastra a unui eveniment reusit.

Prima TV

Prima TV

Standul Oglinda Magica Romania din cadrul Mariage Fest este intotdeauna o atractie atat pentru miri, cat si pentru reporteri, intrucat oferim servicii complete in materie de cabine foto tip Oglinda Magica, platforme 360 Videobooth dar si decoruri personalizate cu baloane.

Focus TV 

Focus TV 

Aparitie la Prima TV pentru lansarea platformei 360 Videobooth in cadrul targului de nunti Mariage Fest unde experienta s-a dovedit a fi una memorabila pentru toti participantii, lasand uimire si zambete pe chipurile acestora.

Digi24

Digi24

Potrivit reportajului Digi24 din cadrul targului de nunti din cadrul Palatului Parlamentului, Oglinda Magica este noua vedeta a unei nunti, ce aduce un plus de amuzament in cadrul invitatilor, dar poate sa inlocuiasca si clasicele marturii.

Antena Stars 

Antena Stars 

Sarbatorim frumoasa zi de 8 Martie in cadrul emisiunii Antena Stars unde toti invitatii au ramas cu o amintire fotografica ce nu se deterioreaza in timp, avand in vederea calitatea fotografiei printate.

Teo Show

Teo Show

Aparitie TV in cadrul Teo Show – Kanal D, unde am fost invitati sa sarbatorim impreuna cu vedete autohtone ziua de nastere surpriza a doamnei Teo Trandafir, semn ca un plus de amuzament prin intermediul platofrmei 360 este un must-have al petrecerilor reusite.

Cere o oferta!

Acord

12 + 10 =